22 Ocak 2011 Cumartesi

Fotoev


Sevdiklerinize en güzel anlarınızın resimlerinden oluşan ve tamamen onlara özel yapılmış bir hediye verebilirsiniz. Örneğin; takvim, kupa, mousepad, t-shirt, kravat, magnet, kanvas tablo, çerçeve, vs… Böyle bir hediye vermek ekonomik olmasının ve kolay hazırlanmasının yanısıra kişiye özel hazırlandığından, armağan ettiğiniz kişi için de unutulmaz olacaktır. Bu alternatiflerden herhangi birini Fotoev’den kolay hazırlama arayüzünün yardımıyla ve hediyenin zamanında ulaşmasındaki titizliği ile fark yaratacaktır.

Öneri-yorum çünkü: Sevdiklerinize tamamen sizin eseriniz olan ve daima hatırlarında kalacak özel bir hediye vermek için.


Web: http://fotoev.com/

2 yorum:

Hasan Yüksel dedi ki...

Merhaba, tavsiye ettiğiniz bu siteden alışveriş yaptım ve maalesef memnun kalmadım. Ne zamanında gönderdiler ne de istediğim gibi yaptılar. Bende bu siteyi hiç önermiyorum.

Öneri-yorum dedi ki...

Bu yaşadığınız tecrübeye çok üzüldüm. Ben yılbaşı yoğunluğunda siparişimi vermiştim ve görsellerin görünümüne kadar destek olmuşlardı.

Ne yazık ki işletmelerde insan faktörü çok önemli, çalışanın yaklaşımı müşterilerin deneyimini tamamen değiştirebiliyor.