15 Kasım 2010 Pazartesi

Baby Art Mobilya


Hayatında ilk kez bebek odası bakan biri için detaylar içinden çıkılmaz bir hal alabilir, kaldı ki uzun yıllar bu mobilyaların bebeğinizin odasında olacağını varsayarsanız, bu alışverişin önemi bir kat daha artıyor. Mobilyaya karar vermenin yanında düşünmeniz gereken daha bir çok detay var, mesela: duvar kağıdı, perde, halı, aydınlatma, karyola tekstili... Baby Art’ın sahibesi Elif hanımın ince zevki, detaycılığı ve hoş sohbetiyle mobilya seçiminiz bir stres olmaktan çıkıp, keyif aracı haline gelecek, yastıkların üzerindeki fiyonkların deseninden, çekmece kulplarının tasarımına ve renk seçimine herşey içinize sinecektir :)

Öneri-yorum çünkü: Bebek odası için A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarınızı Baby Art’ta bulabilir, bebek odanızı zevkle döşeyebilirsiniz :)

Adres: Cemil Topuzlu Cad Mahur Sok Manolya Apt No: 4 Çiftehavuzlar - İstanbul
Web: http://babyartmobilya.com/

Havuzlu Han, Eminönü


Bebek bekleyenlerin mutlaka uğramaları gereken bir alışveriş merkezi, Havuzlu Han. Birkaç katlı bu mekanda, birçok ünlü bebek mağazalarında bulabileceğiniz ürünleri %50’ye varan indirimlerle alabilirsiniz. Havuzlu Han’da çeşit çeşit, rengarenk ürünleri görünce aklınız karışacaktır :) bu yüzden önerim öncelikle bir alışveriş listesi hazırlamanız ve ihtiyaçlarınızı bu listeden kontrol edip alışverişinizi tamamlamanız. Buradan polar, merserize battaniyeler, yorganlar, emzirme yastıkları, banyo küvetleri ve aksesuarlarını uygun fiyata satınalabilirsiniz.

Öneri-yorum çünkü: Bebeğinizin ihtiyaç listesinde yer alan birçok ürünü uygun fiyata almanın dayanılmaz hafifliğini yaşamak için :)

Adres: Hacıküçük Camii Sokak Havuzlu Han Sultanhamam - İstanbul

Not: Bu mekanı araştırıp bulan ve beni fuzuli bir masraftan kurtaran sevgili kardeşim Simge’ye bir kez daha teşekkürler:)

Baby Shower, Moneta Organizasyon


Baby Shower organizasyonlarında aileler bebekleri için tüm ihtiyaçlarını marka, ürün, hatta barkod bazında belirliyor, yakınları da bütçelerine göre istediklerini alıyorlar, bu seramoni de renkli bir parti havasında gerçekleşiyor. Moneta Organizasyon bu özel gününüzde sizin için tüm detayları düşünüp; mekandan, catering hizmetine, süslemeden, müziğe, misafirlerinize hediye edeceğiniz şık armağanlardan, size özel süprizlere herşeyi ayarlıyor. Dilerseniz Moneta’dan baby shower harici düğün, nişan, kına gibi birçok organizasyon için de hizmet alabilirsiniz.

Öneri-yorum çünkü: Bebeğiniz dünyaya gelmeden vereceğiniz renkli bir baby shower partisi hem size hem de yakın çevrenize çok iyi gelecek..

Web: http://www.monetaorganizasyon.com/