27 Temmuz 2010 Salı

Panorama Otel, Bozcaada


Bozcaada’da gün içinde güneşin ve masmavi denizin tadını çıkartıp, akşamları adanın dar sokaklarında kalabalığa karışmak, fakat sonrasında sakin, huzurlu kendinizle baş başa bir gece geçirmek isterseniz Panorama Otel tam size göre. Konforlu odanızda uyandığınızda, sizi harika bir ada manzarası karşılayacaktır. Güne ne güzel bir başlangıç oldu derseniz, sonrasını görmeden erken konuşmuş olursunuz :) Gününüze enerji ve keyif katacak muhteşem bir kahvaltı, otel sahibesi Handan hanımın elinden çıkan leziz hamur işleri ve reçellerle daha da neşelenecek :)

Öneri-yorum çünkü: Doğal yaşam ve konforun bir arada olduğu, zengin kahvaltısıyla göz dolduran, ödenene değer bir otel.

Tel: 0286 697 0217 / 0537 813 9661

16 Temmuz 2010 Cuma

Hammam, Galata


Doğal sabun ve bir Türk klasiği peştamalların satıldığı, Galata kulesinin hemen yan sokağında küçücük bir dükkan olan Hammam, sizi eskilere götürecek. Buradan cildinize uygun parfüm içermeyen doğal, el yapımı sabunlar, ya da eskiden hamamlarda kullanılan ama günümüzde banyo ve plajlarda elimizden düşmeyen, rengarenk, boy boy ve farklı dokumalarda peştamallar bulmanız mümkün. Özellikle bu peştamalları hediyelik aldığınızda, kumaş bir kılıfın içerisinde paketlenmesi, bu çok amaçlı ürünü aynı zamanda hoş bir hediye haline getiriyor.

Öneri-yorum çünkü: Doğal, geleneksel bir peştamalı, alanları mutlu edecek, güzel bir hediye formuna getirmek çok ince bir düşünce.

Adres: Kule Çıkmazı sok. I/C Galata İstanbul
Web: http://www.hammam.com.tr/

12 Temmuz 2010 Pazartesi

Herşey Aşk’tan, Beyoğlu


Pera'da alışılmadık bir dükkan Herşey Aşk’tan. Ailenin yüz yıllık şekercilik geleneğini sürdüren iki kız kardeş, katkı maddesi ve yağ içermeyen ezmeleri ve lokumları, şık, eğlenceli, kaliteli tasarım kutularla birleştirmiş. Sevdiklerinize aşkla üretilen bir şekerleme hediye ettiğinizde, tadı damağında, kutusu hep yanında kalsın istemişler, bunu da Pera'daki şirin dükkanlarında, güler yüzlü hizmetle başarmışlar. Herşey Aşk’tan aksesuarları da bir o kadar güzel. Burada nikah, baby shower, gibi bir çok organizasyon için dükkan sahipleriyle bir araya gelip farklı tasarımlar çıkartabilirsiniz.

Öneri-yorum çünkü: Bu kadar az yağlı bir fıstık ezmesini, bu kadar orijinal kutularda denemiş olmanız pek mümkün değil.

Adres: Meşrutiyet Cad. No:79 (Pera Palas Oteli Karşısı)
Web: http://www.herseyasktan.com/