27 Temmuz 2010 Salı

Panorama Otel, Bozcaada


Bozcaada’da gün içinde güneşin ve masmavi denizin tadını çıkartıp, akşamları adanın dar sokaklarında kalabalığa karışmak, fakat sonrasında sakin, huzurlu kendinizle baş başa bir gece geçirmek isterseniz Panorama Otel tam size göre. Konforlu odanızda uyandığınızda, sizi harika bir ada manzarası karşılayacaktır. Güne ne güzel bir başlangıç oldu derseniz, sonrasını görmeden erken konuşmuş olursunuz :) Gününüze enerji ve keyif katacak muhteşem bir kahvaltı, otel sahibesi Handan hanımın elinden çıkan leziz hamur işleri ve reçellerle daha da neşelenecek :)

Öneri-yorum çünkü: Doğal yaşam ve konforun bir arada olduğu, zengin kahvaltısıyla göz dolduran, ödenene değer bir otel.

Tel: 0286 697 0217 / 0537 813 9661

2 yorum:

seda cifci dedi ki...

gecen haftasonu 3 oda ıcın rezervasyon yaptırdık otele vardığımızda odaların yerınde yeller esıyordu. Otele varmadan 2 saat once aramamıza rağmen gittiğimizde büyük bir süpriz yaşadık . Yaklasık 2 saat kalacak yer aradık otel sahibi yüzünden. Ayrıca internet sitesindeki resimlerde cok yanıltıcı.

Öneri-yorum dedi ki...

seda hanım merhaba, biz 2 oda ayırtmıştık ve gerek konforundan gerek de otel sahibinin yakın ilgisinden çok memnun ayrılmıştık. Yaşadığınız bu olmusuz deneyim için üzgünüm, umarım otel sahibi Handan hanım bu konuda size yaşattığı memnununiyetsizliği en kısa zamanda telafi eder.