7 Mayıs 2010 Cuma

Lonja de Tapas (Montcada), Barselona



Barselona tarihi ve mimarisiyle gidenlerin akıllarını başlarından alan bir şehir. Özellikle Gauidi, eserleriyle şehre renk katmış mimarların başında geliyor. İspanya yemek kültürü uzun ve eğlenceli sohbetlere eşlik eden büyük porsiyonlardan çok küçük ama çok çeşitli yemek porsiyonlarından oluşuyor, yani tapaslardan. Şehrin en özel tapas restorantlarından biri de Lonja de Tapas, kendisi Picasso Müzesinin çok yakınında bulunuyor. Birbirinden harika tapasları denerken, cam sürahi içinde servis edilen, şarap ve meyvelerden yapılmış bir tür punç olan sangria’yı da denemelisiniz..

Öneri-yorum çünkü: Farklı sunuşuyla, iştah açıcı ve lezzetli yemeklerin adresi.

Web: http://www.lonjadetapas.com/

2 yorum:

Unknown dedi ki...

kesinlikle katılıyorum.. ambiansı çok güzel garsonları tapas seçiminde çok yardımcı oluyolar..ayrıca salataları da çok lezzetlı özellikle tatlı sosları sevenler denemeli.. değişik bir sirke kullanıyolar..

ozhan dedi ki...

Barcelona'ya bir türlü gidemedim yıllardır ama gider gitmez uğrayacağım yerlerden biri de burası olacak.Hem ortam hem de tapaslar çok güzel görünüyor gerçekten. Öyle bir anlatmışsın ki canım sangria çekti bu sıcakta, hem de bir sürahi dolusu:)