11 Mart 2010 Perşembe

Hecha


İspanyolca’da mükemmel pişirilmiş anlamına gelen, İtalyanların günlük yaşamlarında çok sık kullandıkları dökme demir tava ile ben yakın zamanda tanıştım ve dökme demir tavanın lüks değil, bir ihtiyaç olduğunu denedikten sonra anladım :) 5 dakika boyunca güzelce ısınmış Hecha dökme demir tavaya biraz zeytinyağında marine edilmiş bir parça eti üzerini kapatmadan pişirdiğinizde, üzeri kızardığı halde içinin ne kadar sulu kaldığını görmüş olacaksınız. Bu tavayla sadece et değil, sebzelerinizi de ızgara yapabiliyorsunuz. Misafirlerinize daha farklı bir tat sunmak ve onları etkilemek isterseniz, bu minik lezzet sırrını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz…

Öneri-yorum çünkü: Lezzetli ve pratik

Web: http://www.hecha.com.tr

0 yorum: